Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Talli

Talli on mukava pieni 16 hevosen paikka jossa on tilava satulahuone, rehuhuone ja pesukarsina. Tallin päädyssä on hyllyt joissa on hevosten hoitopakit. Tallissamme on myös hoitajienhuone josta löytyy kaapit ja oleskelutila. Toimisto on siinä vierellä.

  

klikkaamalla kuvia saat ne isommiksi

Tarhat ja laitumet

Tarhat ovat ihan tallin vieressä ja ovat tilavia ja hyväpohjaisia. Tarhojen juomakaukaloihin tulee automaatista vettä. Laitumille on kymmenenminuutin kävelymatka ja sinne täytyy maitokärryillä kuskata aina vettä.

   

klikkaamalla kuvia saat ne isommiksi

 

Kenttä ja maneesi

Kenttä o iso 40x20m ja on valaistu jokaisesta kulmasta. Kentän vieressä on pieni koppi tuomarin koppi jonne on laitettu puomit, tolpat ym. Maneesi on hiukan isompi ja lämmitetty. Yhdessä kulmassa on puomit ja toisessa tolpat. Katsomo on porttia lähempänä lyhyellä sivulla, maneesista on kerättävä lannat heti.

 

klikkaamalla kuvia saat ne isommiksi

 

 

Maastot

Laakson maastot ovat todella hyvät. On paljon erilaisia reittejä ja järvi on 3 kilometrin päässä. Reiteille voi kyllä eksyä jos on ensikertalainen ja metsissä on hirvejä joita hevoset pelkäävät. Maastoreitit ovat tasaisia ja hyviä laukkapeltojakin löytyy. Maastoratakin on pienen matkan päästä tallilta.

    

klikkaamalla kuvia saat ne isommiksi

 

©2019 Laakson Ratsutila - suntuubi.com