Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toiminta

Ratsastustunnit

Laaksossa järjestetään viikossa huimasti ratsastustunteja omalle tallilaisille tai muiden tallin tallilaisille. Lisätietoja ratsastustunneista löydät ratsastustunnit-osiosta!

Ratsastusvalmennus

Valmennukset ovat rankempaa treeniä jotka maksavat 50v€. Valmennuksien opettajat ovat koulutuksen käyneitä ja osaavat hommansa. Valmennukset voivat olla yksityisiä tai ryhmissä.

Leirit

Leirejä Laakso järjestää kesäisin jos aikaa on. Leireille voi osallistua omalla, tai tallin hevosella. Leirit maksavat 200v€ ja kestävät viikon. Leirejä voi kysyä vieraskirjasta.

Hoitajatoiminta

Kaikille Laakson hevosille otetaan yksi hoitaja joka hoitaa hevosta, liikuttaa tarvittaessa, hoitaa varústeet ja karsinan. Hoitajat valitsevat hevosista yhden vapaan hevosen ja kysyvät vieraskirjassa voiko alkaa hoitaa kyseistä hevosta. Hoitajan täytyy olla aktiivinen ja kirjoittaa max. kerran kahdessa viikossa.

Yksityisen tuominen

Laakson voi tuoda yksityisiä. On puoli hoito ja täysihoito. Vieraskirjaan lisätään hevosen tiedot ja kuvan osoite. Yksityisten omistajienkin pitää kirjoittaa tarinoita joista saa rahaa.

 

 

©2019 Laakson Ratsutila - suntuubi.com